Gå direkt till innehåll

Ämnen: Hållbarhetsfrågor/CSR

Dafgårds nya nötköttbulle med morot och broccoli. Finns i butik från vecka 40.

Möt Dafgårds första 50/50 köttbulle med morot och broccoli

Dafgård lanserar sin första hybridköttbulle med ungefär hälften mängd nötkött och hälften mängd morot och broccoli. Denna köttbulle erbjuder god smak, har en lägre fetthalt och är vänligare mot miljön än en klassisk nötköttbulle. En del av försäljningen går till Barncancerfonden. Finns i butik från vecka 40.

Vinnarna i Gorbysutmaningen som tog fram Gorbys Chicken Kebab.

Ny Gorbys skapad av skolungdomar - lanseras vecka 40

Elever från tre Skaraborgsskolor tävlade i att skapa en ny Gorbys med fokus på smak och hållbarhet. Vinnaren, Dalängskolan, presenterte Gorbys Chicken Kebab, som kommer att lanseras vecka 40. Initiativet främjar entreprenörskap och kreativitet bland ungdomar.

Långsiktighet från råvara till färdiglagad maträtt

Långsiktighet från råvara till färdiglagad maträtt

Vi på Dafgårds lagar inte bara god mat, vi vill också att våra rätter ska vara långsiktiga – på alla sätt. Det innebär att vårt hållbarhetsarbete sträcker sig hela vägen från val av råvara till färdiglagad maträtt. Besök vår hemsida för mer information.

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds

Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige