Gå direkt till innehåll
Bonda med Billys – för gemenskap och trygghet tillsammans med Friends

Pressmeddelande -

Bonda med Billys – för gemenskap och trygghet tillsammans med Friends

Lagom till skolstart lanserar Billys samarbetet “Bonda med Billys”, där en del av försäljningen av den klassiska 90-tals pan pizzan kommer att skänkas till barnrättsorganisationen Friends! I tävlingen #bondamedbillys har sedan barn och ungdomar chans att vinna priser till sin förening, skolklass eller kompisgäng.

“Billys är en självklar produkt att ha hemma i frysen för barn- och tonårsfamiljer, där barnen behöver ha mat i magen för att hålla uppe energin för vardagens aktiviteter. Friends tar ett stort ansvar för barns välmående genom sitt aktiva jobb mot mobbning. Vi vill genom samarbetet hjälpa till att stötta och uppmärksamma deras viktiga uppdrag. “Bonda med Billys” syftar till att främja kamratskap både i föreningsliv, skola och fritid. Tänk vilken skillnad vi kan göra om vi bondar med varandra istället för att dissa, säger Matilda Ward, marknadschef.”

Bonda med Billys är en tävling som pågår mellan 26 augusti och avslutas 6 oktober. Här får föreningar, skolklasser och kompisgäng möjlighet att visa hur och när de bondar med Billys. Oavsett om det är med hunden, mormor, bästa vännen, skolklassen eller föreningen – alla relationer räknas! Och det är enkelt att delta – allt som behöver göras är att dela en video på sociala medier som visar hur man bondar med sin klass/kompisar/föreningar och sedan lägga på hashtagen #bondamedbillys.

“Vi ser fram emot många bidrag och att få ta del av den gemenskap ni skapar tillsammans, säger Matilda.”

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Dafgårds

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang/storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2022 ca 3,7 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt Vår presstelefon är bemannad mellan kl. 8-16 helgfri mån-fre 0510-821 29

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds

Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige