Gå direkt till innehåll
Dafgårds fortsätter stötta Barncancerfonden

Pressmeddelande -

Dafgårds fortsätter stötta Barncancerfonden

I höstas inledde Dafgårds ett samarbete med Barncancerfonden för att bidra till kampen mot cancer. För varje såld förpackning av "Familjens", Grekiskt Lantbröd och Italienskt Surdegsbröd har en del av försäljningen gått direkt till Barncancerfonden. Dessutom startade vi en egen insamling där man har kunnat skänka ett valfritt bidrag. Köket i Källby skänkte i slutändan 250 000 kronor.

Det är inte bara goda smaker som ligger oss varmt om hjärtat utan även att göra gott. Att vara med och stötta kampen mot barncancer har varit väldigt givande för oss på Dafgårds. Vi är glada över att kunna meddela att vi planerar att fortsätta vårt samarbete med Barncancerfonden även under hösten 2024, säger Matilda Ward, marknadschef.

Vi vill tacka alla våra konsumenter för deras stöd genom att köpa våra produkter och därigenom bidra till god sak. Vi är också tacksamma mot butikerna som har hjälpt oss att sprida budskapet, och självklart vill vi rikta ett stort tack till Barncancerfonden för deras viktiga arbete.

Ämnen

Regioner


Om Dafgårds

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang/storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2022 ca 3,7 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt Vår presstelefon är bemannad mellan kl. 8-16 helgfri mån-fre 0510-821 29

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds

Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige