Gå direkt till innehåll
Dafgårds gör samarbete med Katten Gustaf-filmen

Pressmeddelande -

Dafgårds gör samarbete med Katten Gustaf-filmen

Dafgårds går i vår in i ett samarbete med Katten Gustaf-filmen! Därför kommer ni se ett nytt och mer fluffigt ansikte på Karins lasagne i frysboxarna.

Vem älskar Karins lasagne lika mycket som vi i köket i Källby? Katten Gustaf såklart! Den världsberömda lasagneälskande innekatten tar sig an ännu ett fullspäckat äventyr. I samband med det pryder Katten Gustaf Sveriges mest sålda lasagne – Karins lasagne!

Katten Gustaf och lasagne är en given kombo. Att han ska fronta Karins lasagneförpackningar är lika självklart som att mat ska vara gött! Smak är något vi på Dafgårds aldrig tummar på. Därför gör vi nästan all vår mat från grunden här i köket i Källby. Precis som alla våra rätter är Karins lasagne en riktig vardagshjälte – det ger dig mer tid till annat, säger Olivia Ahlberg, kommunikationsspecialist.

I samband med att Katten Gustaf tar plats på bioduken, vill vi som älskar lasagne lika mycket som Katten Gustaf tävla ut en egen filmvisning av Katten Gustaf-filmen! Här har du chansen att få bjuda 30 nära och kära till en helt egen visning i biosalong vid ett utvalt tillfälle. Du tävlar via denna länk: https://www.dafgards.se/sv/kattenGustaf

Katten Gustaf-filmen har premiär 24 maj, och fram till dess får ni hålla utkik i Dafgårds kanaler för att ta del av mer spännande glimtar av samarbetet.

Orkar du äta lika många Karins lasagne som Katten Gustaf?

Ämnen

Regioner


Om Dafgårds

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang/storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2022 ca 3,7 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt Vår presstelefon är bemannad mellan kl. 8-16 helgfri mån-fre 0510-821 29

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds
Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige