Gå direkt till innehåll
Vårt specialformade band som alltid består av vår egna medarbetare från köket i Källby.
Vårt specialformade band som alltid består av vår egna medarbetare från köket i Källby.

Pressmeddelande -

Gött mos från Dafgårds kök

Nu släpper vi ny reklamfilm för att hylla våra rätter med potatismos. I köket i Källby lagar vi vårt mos på traditionellt vis av svenskodlad potatis, mjölk och smör. Bland annat hittar du det i klassiker som Farfars köttbullar, Jennys kåldome och Skomakarlåda. Men även i våra nyheter fiskgrytan Vinga Fyr och Dillkyckling.

Denna gång tar vi oss an 70-talets rockgenre med ett specialformat band - och som alltid består bandet av vår egna medarbetare. Johan Nyman, som till vardags har hand om våra kunder inom Foodservice, gör en enastående insats på kastrulltrumsetet i köket. Här på Dafgårds har vi bred kompetens och denna gång lyckades vår verkstad konstruera ett fantastiskt trumset av kastruller.

Inte nog med det, gästades vi av vår egen mästerkock Leif Mannerström. Precis som han startade sin karriär en gång i tiden, fick han i filmen uppdraget att skala en himla massa potatis. Vi tackar honom varmt för denna insats!

Ta del av vår matglädje genom vår nya reklamfilm och låt oss ge dig en inblick i hur vi gör potatismos från hjärtat i Källby!

Se vår reklamfilm här!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Dafgårds

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang/storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2022 ca 3,7 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt Vår presstelefon är bemannad mellan kl. 8-16 helgfri mån-fre 0510-821 29

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds

Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige