Gå direkt till innehåll
Var med och ta fram nästa Billys!

Pressmeddelande -

Var med och ta fram nästa Billys!

Är det din Billys som blir folkets nya favorit i frysdisken? Billys bjuder in alla pizzasälskare till folkets val för att skapa, nominera och rösta fram en helt ny Billys som lanseras i butik till hösten. De kommer välja både smak, ingrediens, namn och utseende på förpackning för att skapa nästa favoritsmak.

Folkets val startade för fyra år sedan och varje år har en ny spännande smak landat i frysdisken. Tidigare vinnare som folket röstat fram är King Kebab, Dreamy Mozzarella och Pestolicious. Nu ser vi framemot ännu en intressant och smakfull Billys!

Hur fungerar det?
I mars erbjuds konsumenter att ta fram nästa Billys, det kommer ske i fyra steg. Varje vecka är det möjligt att göra ett nytt spännande val. Tillsammans ska vi ta fram nya kombinationer och smaker som aldrig tidigare används i en Billys.

Steg 1: Välj kategori
Mellan 26 februari till 5 mars väljer du den kategori som är din favorit. Här finns smaker för alla! Det finns något för dig som älskar ost, som vill spexa till smakerna och som tycker om att blanda sött och salt. Även för den som gillar starka orientaliska kryddor och för dig som föredrar vardagliga smaker.

Steg 2: Välj ingrediens
Sen ska ingredienser väljas. Det kan göras från 5 mars till 12 mars. Vilka ingredienser passar bäst till nästa Billys? Låt fantasin flöda!

Steg 3: Välj namn
Från 12 mars till 19 mars är det möjligt att välja ett namn. Vad är ett relevant och smakfullt namn till en Billys? Det väljs i detta steg!

Steg 4: Välj förpackning
Ett sista steg mot nästa favoritsmak är förpackningen. Ett stilfullt och charmigt utseende på förpackningen är viktigt. Välj det utseende som passar bäst till den nya smaken!

Röstningen avslutas 24 mars och den pizzan med flest röster blir nästa Billys!

Ta chansen att sätta din prägel på nästa Billys! Gå in här och börja skapa!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Dafgårds

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang/storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2022 ca 3,7 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt Vår presstelefon är bemannad mellan kl. 8-16 helgfri mån-fre 0510-821 29

Välkommen till Köket i Källby!

Gunnar Dafgård AB är Sveriges största familjeägda företag i livsmedelsbranschen. Företaget producerar, säljer och distribuerar frysta och kylda livsmedel för restaurang, storkök och konsumentmarknad. All tillagning sker i köket i Källby, beläget strax utanför Lidköping. Företaget omsatte 2023 ca 4,5 miljarder kronor och har ca 1400 anställda.

Dafgårds

Sjökvarnsv. 30
531 82 Källby
Sverige